Arbeta tillsammans!

Det är inte lätt att hamna utanför arbetsmarknaden. Oro för framtiden, för familjen, ekonomin gör det heller inte lättare att orka vara på alerten att komma i gång efter en lång sjukdomsfrånvaro eller söka de jobb som finns eller på annat sätt finna vägar att ta sig ur den situation som Du just nu har hamnat i. Men...här träffar du oss som precis som du, är eller har varit i en utsatt situation.

Tillsammans skapar vi en väg till förändring!

Det vi gör är att vi tar tillvara våra erfarenheter och vår kompetens, stödjer varandra i att söka jobb men kanske det viktigaste av allt, att vi ger varandra mod att våga ta nya steg i livet. Och kanske det som är än viktigare, att kunna skratta och ha roligt tillsammans!

Arbetspraktik något för dig?

Kom och delta i vår arbetsgemenskap! Tillsammans dricver vi en secondhandbutik och ett bygdecafé. Våra arbetsuppgifter är att iordningsställa alla möbler, kläder och prylar som vi får så att vi sedan kan sälja dem i vår butik. Vi bakar gott kaffebröd och tillverkar goda smörgåsar som vi erbjuder våra kunder i caféet.Hos oss kan du pröva på butiksarbete, sortering, transportservice, lokalvård, bakning, catering med mera Har du något specialintresse eller kunskap som du vill dela med av brukar det alltid vara uppskattat.

Samverkan

Vi arbetar nära Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Heby Kommun.


Är du intresserad?

Ring till Evalena Olsson tel: 070 46 75 880 eller Eva Dahlén Persson 070 46 749 59. Du kan också nå oss på e-post, evalena@solrosenheby.se, eva@solrosenheby.se.

Vi ses!